Book samtale

Sandheden om din attitude

Attitude er et af de mest brugte og alligevel mest misforståede ord i det danske sprog.

Ledere fortæller deres sælgere, at deres attitude styrer deres salg. Terapeuter fortæller ægtefæller, at de skal ændre deres attitude og deres forhold vil blive bedre. Læger fortæller deres patienter, at de har gjort alt, hvad de kan; nu er det op til dig.

Man skulle tro, at et så vigtigt og betydningsfuldt emne som dette, ville være et emne, der undervises i fra en meget ung alder. Alligevel, hvis du spurgte de næste ti mennesker, du møder, hvad attitude betyder, ville du sandsynligvis få ti forskellige svar.

Når du har en god og klar forståelse af, hvad attitude er og hvordan attitude dannes, vil det blive meget tydeligt, at kun en lille procentdel af befolkningen har kontrol over deres attitude.

I virkeligheden bliver de fleste menneskers attitude styret af medierne, andre mennesker og omstændigheder i deres liv. Og det er ikke godt, når attitude har så stor en effekt på kvaliteten af ​​vores liv.

Så lad os tale om, hvad attitude er og hvordan du kan bruge denne information til at ændre hvilket som helt området af dit liv.

Hvad er attitude?

Din attitude er sammensætningen af ​​dine tanker, følelser og handlinger.

Lad os tage et kig på, hvordan hver af disse faktorer påvirker din attitude:


Tanker

Dit bevidste sind har evnen til at acceptere, afvise eller ignorere ENHVER idé, der flyder ind i din bevidsthed.

Hvis ikke du bliver følelsesmæssig forbundet med idéen, vil den ikke have nogen effekt på din fysiske krop.

Men lad os tage et kig på, hvad der sker, når du rent faktisk bliver følelsesmæssig forbundet med en idé...

Dit underbevidste sind kan kun acceptere. De idéer du accepterer og bliver følelsmæssigt forbundet med, vil ende i din underbevidsthed. Og hvad end der ender i det underbevidste sind, dikterer kroppens vibrationsniveau. Det er altså essensen af de idéer og tanker vi accepterer, der præger kroppens vibration og dermed den følelse, der udtrykkes.


Følelser

Hvis idéen er negativ, vil du udtrykke negative følelser. Hvis idéen er positivt, vil dine følelser eller vibrationer være positive.


Handlinger

Kroppen, som er sindets instrument, er det eneste medium, hvorigennem det bevidste og det underbevidste sind, er i stand til at udtrykke sig.

Uanset hvilken idé, der ender i underbevidstheden, SKAL den udtrykkes gennem vibrationen af ​​molekylerne i kroppen.

F.eks. når dine tanker og følelser, eller dit bevidste og underbevidste sind, er i en tilstand af ro eller i harmoni, vil det blive udtrykt i dine handlinger. Du vil være rolig, fokuseret og produktiv.

 

Når din attitude ændrer sig, ændres alt i din verden

Som du kan se, er din attitude bestemt af summen af ​​de ideer, du vælger og tillader dig selv at blive følelsesmæssigt involveret i. Det fysiske udtryk vil være automatisk.

Det er lige meget, om valget er bevidst eller ubevidst. Det er, hvad det er. Du kan sige: "Jeg vidste det ikke", men det er bare ærgerligt; du taber. I livet er der ingen hensyn til uvidenhed.

Så jeg håber, at du tydeligt forstår, hvorfor du aldrig skal bebrejde en anden person, betingelser eller omstændigheder for nogen udfordring, du har i livet...

Hvis du har et problem, er dit bevidste valg, hvor problemet stammer fra. På samme måde er bevidste valg, hvor al fremtidig succes begynder.

 

Vil du have boostet dit mindset og skabe bedre resultater i din hverdag?


Så er vores Mindset Challenge 100% noget for dig, da den er designet til netop dette.


Mindset Challenge er et 2 ugers træningsforløb, hvor du vil blive guidet og trænet i at:

  • Finde ud af hvad du virkelig drømmer om og få modet til at gå efter det
  • Slippe din mentale håndbremse og skabe kvantespring i dit liv
  • Lære hvordan du kan øge dine resultater med 200-500
  • Få mere selvtillid og styrk troen på dig selv
  • Lære at lytte mere til dig selv fremfor, hvad andre mener du skal gøre 
Læs mere her