Book samtale

10 måder at komme overspringshandlingerne til livs

10 måder at komme overspringshandlingerne til livs

Er der områder i dit liv, hvor du har let ved overspringshandlinger?

Måske "planlægger" du at starte et stort projekt i næste måned. Måske bliver du ved med at sige, at du vil hoppe på din seneste forretningsidé, så snart du har mere tid. Eller måske udskyder du konstant at rydde op i huset eller vaske bilen.

Selvom du udskyder noget, der virker som en lille ting, er det ikke størrelsen på det, du udskyder, der er problemet. Det er, at du giver energi til en dårlig vane, der vil vokse og kvæle din succes.

Så hvis du har en tendens til at udskyde ting, er der her ti ting, du kan gøre for at overkomme overspringshandlingerne og nyde et lykkeligere og mere tilfredsstillende liv:

1. Træf en beslutning

Beslutning er det modsatte af udskydelse. Ligesom du kender andre modsætninger som f.eks. højre og venstre, op og ned, varmt og koldt, er der altså beslutning og udskydelse.

For at blive mere beslutsom, anbefaler vi at købe bogen  "Think and Grow Rich" af Napoleon Hill, og læs kapitlet om beslutninger hver dag i 30 dage.

Dette vil i høj grad hjælpe dig med at handle hurtigt på dine ideer.

2. Skriv det ned

Sæt lidt tid af og følg følgende proces: 

a) Tag et stykke papir og skriv ned, hvordan du har det med overspringshandlinger i øjeblikket. Uddyb, hvordan du udsætter – hvad du gør, hvornår du gør det osv.

b) Tag et andet stykke papir frem og spørg dig selv: "Hvad ville være det stik modsatte af overspringshandlingen?"

Skriv derefter øverst på siden "Jeg er så glad og taknemmelig nu hvor..." og nedenunder skriv et detaljeret udsagn, der er det modsatte af de ting, du skrev på det første stykke papir. Når du er færdig, skal du brænde det første stykke papir.

c) Læs og omskriv, hvad du skrev på papir nr. 2 hver dag, indtil du bemærker, at du ikke længere springer over, hvor gærdet er lavest.

3. Bræk det ned

Nogle gange udsætter vi ting, fordi vi ikke ved, hvor vi skal begynde. Opdel store projekter i milepæle og derefter i små spiselige trin.

4. Få ro på dit sind

Denne kan måske overraske dig, men meditation er en af ​​de mest effektive måder at slippe af med selvsaboterende adfærd, herunder overspringshandlinger.

5. Stop med at prøve at være perfekt

Perfektionisme er en illusion, der bremser dig og forhindrer dig i at nå dit mål. Handl hurtigt og gør det bedste du kan.

6. Team op

Find en partner at stå til ansvar for, så I kan hjælpe hinanden med at forpligte sig til og følge op på de ting, I hver især skal gøre for at bevæge jer mod jeres mål og drømme.

7. Kig nærmere på...  

Kig igen nærmere på, hvad du udsætter, og spørg dig selv, hvorfor du har det på din liste. Vær ærlig over for dig selv. Måske udsætter du det, fordi det er noget, en anden vil have dig til at gøre, og det derfor ikke vigtigt for dig. Hvis det ikke er noget, du virkelig ønsker eller burde gøre – eller noget, der vil flytte dig tættere på dine mål, så stop med at spilde energi på det og fjern det fra din liste.

8. Tilføj det til din taknemmelighedsliste

Skriv i morgen tidlig ned, hvor taknemmelig du er for, at du startede projektet, og det går godt. Skriv det i nutid og føl, at du allerede har opnået det.

Ser du... At udtrykke taknemmelighed er ikke kun for ting, der allerede er sket. At være taknemmelig for ting, som du ønsker og forventer skal ske, hæver din vibration, og hjælper dig derved med at få de resultater som du ønsker.

9. Beløn ​​dig selv for at handle

Når du overkommer overspringshandlingen opnår noget, du var lige ved at udsætte, så beløn dig selv. Tag en kaffepause, gå i biografen, eller tag ud og spis på en restaurant. Gør hvad der vil få dig til at føle dig godt tilpas som belønning for at overvinde overspringshandlingen.

10. Tilpas din attitude

Overspringshandlinger forhindrer dig i at vinde og realisere mange store glæder i livet. Men selv et lille skift i din attitude kan gøre en stor forskel i dine resultater. Så spørg dig selv hver dag: "Hvilket miljø vil jeg skabe, for at mit liv virkelig kan trives?" Overspringshandlinger kan ikke overleve i et miljø som dette.

 

Der er ingen magisk pille, der vil sætte en stopper for overspringshandlingerne for evigt, men disse tips hjælper dig med at tage konkrete skridt mod at opnå mere og du vil helt automatisk få det langt bedre med dig selv. 

 

Vil du have boostet dit mindset og skabe bedre resultater i din hverdag?


Så er vores Mindset Challenge 100% noget for dig, da den er designet til netop dette.


Mindset Challenge er et 2 ugers træningsforløb, hvor du vil blive guidet og trænet i at:

  • Finde ud af hvad du virkelig drømmer om og få modet til at gå efter det
  • Slippe din mentale håndbremse og skabe kvantespring i dit liv
  • Lære hvordan du kan øge dine resultater med 200-500
  • Få mere selvtillid og styrk troen på dig selv
  • Lære at lytte mere til dig selv fremfor, hvad andre mener du skal gøre 
Læs mere her