Book samtale

Events

Mærkedage
Kommende events

True Potential mærkedage

True Potential LIVE Event

Torsdag d. 24. august 2023 afholdte vi vores største event nogensinde i Dronningesalen i Den Sorte Diamant i København, hvor ca. 200 mennesker deltog.

Nu har du muligheden for at få adgang til at se Replay af dette unikke event. Læs mere ved at klikke på nedenstående link.

Få adgang til Replay her
 

Tivoli Congress Center

Den 26. januar 2023 var vi i Tivoli Congress Center for at undervise en større dansk virksomhed og mere end 330 mennesker med fokus på Mindset & attitude.

Dagen blev optaget og du kan se et lille uddrag her.

Mastermind Graduates

Onsdag den 19. april blev endnu et hold færdig på vores hovedforløb. Hvert hold har sine egne karaktertræk, hvor denne gruppe mennesker var enormt punktlige og disciplineret.

Higher Thinking - Lead The Field

Torsdag den 2. marts 2023 afholdte vi afslutningsworkshop på vores mest ambitiøse og omfattende Mindset udviklingsforløb nogensinde - Higher Thinking - Lead The Field.

Et intensivt 6-måneders forløb med fokus på, hvordan man får alle områder af sit liv til at matche sine drømme og dermed skaber massive kvantespring. Tak til alle deltagende for de smukke billede.

Mastermind Graduates

Fredag den 10. februar 2023 blev 15 unge mennesker Mastermind Graduates. Det var det første hold nogensinde bestående udelukkende af unge mennesker.

Sand fornøjelse at lukke ungdommen indendørs.

 

True Potential event

Onsdag den 4. januar 2023 afholdte vi vores første True Potential event nogensinde, som er et event udelukkende for Mastermind Graduates. Det har altid været en mål for os at kunne facilitere events for ligesindede med en fælles referenceramme.

Til eventet havde vi inviteret Henning R. Jensen fra kvantelivet.dk til at holde et foredrag omkring, hvordan det vi underviser i videnskabeligt kan dokumenteres via kvantefysikken.

Mastermind Graduates

Torsdag d. 24. november 2022 blev denne unikke gruppe Graduates fra vores Mastermind Mindset træningsforløb.

En gruppe der henover 13 uger skabte massive kvantespring i deres liv.

Kommende events

Mindset Challenge Sjælland

Mindset Challenge Jylland

Mastermind

Se næste Mindset Challenge på sjælland her
Se næste Mindset Challenge i jylland her
Se næste Mastermind her

Kommende events

Mindset Challenge Sjælland

Se næste Mindset Challenge på sjælland her

Mindset Challenge Jylland

Se næste Mindset Challenge i jylland her

Mastermind

Se næste Mastermind her