Book samtale

Succes, repetition & paradigmer

Blogindlæg og succes, repetition og paradigmer

For mange år siden sagde Earl Nightingale: "Success is the progressive realization of a worthy goal or ideal."

Det er én af de bedste definitioner på succes, vi nogensinde er stødt på. Men lad os tale om, hvordan DU kan realisere dine mål og idealer og hvordan du kan opnå dem, én efter én, i de kommende år.

Før vi går i gang, lad os blive enige om to ting ...

1. Når du ønsker at foretage en betydelig ændring, uanset om det er at tjene flere penge eller udrydde hungersnød, så prøver du ikke kun at ændre din indkomst eller brødføde flere mennesker. Du prøver at ændre et paradigme - de ideer, overbevisninger og vaner, du har om disse ideer.

2. Du kan ikke ændre dit paradigme med vilje alene. Hvis du forstår disse to ting - og du er klar og villig til at ændre dig, så vil du blive forbløffet over, hvor det fører dig hen.

 

De to eneste måder at ændre et paradigme på

En måde at ændre et paradigme på er at opleve en følelsesmæssig påvirkning, der rammer dig så hårdt, at dit liv aldrig er det samme igen. Det er normalt en negativ eller bekymrende begivenhed, såsom en død, en voldsepisode eller en naturkatastrofe, men det kan også være positivt.

Da følelsesmæssig påvirkning er uforudsigelige, anbefaler vi stærkt at gøre brug af repetition, som er den anden måde at ændre et paradigme på. Repetition er at udsætte dig selv for en ny idé igen og igen.

Formålet med repetition er ikke at memorisere information, men snarere at gøre idéen eller billedet til en del af dit underbevidste eller følelsesmæssige sind nok gange, så det erstatter den gamle idé eller paradigme, der findes der.

 

Repetition er nøglen til udvikling

Repetition er en af de primære måder, vi lærer på. Ændring af et paradigme er i sidste ende at lære (eller adoptere) nye overbevisninger og vaner.

Vores paradigme er tricky - Det får os nemlig til at acceptere konceptet om, at hvis vi kan huske og gentage information, så har vi lært det.

Men sådan er det bare ikke...

Uanset hvor ofte vi har hørt det eller hvor mange mennesker, der tror på det, er det ikke lig medlæring - det er bare at samle information.

Dette er præcis årsagen til, at så mange mennesker konstant får de samme resultater. De læser tonsvis af bøger og deltager i utallige seminarer, men meget lidt ændrer sig. Den ting der dog vil ændre sig, er at deres frustration forstærkes.

LÆRING SKER NÅR...

  • Vi bevidst tænker over en idé
  • Vi involverer os følelsesmæssigt i idéen
  • Vi handler på idéen
  • Vi iagttager en ændring i vores resultater.

 

Kig godt efter

At bevidst tænke over en idé - i dette tilfælde dit mål - er nemt.

At involvere sig følelsesmæssigt i idéen, så den plantes i det underbevidste sind, er langt fra nemt, fordi dit paradigme er så dybt rodfæstet i dig. Paradigmet har kørt showet i lang tid, og det ønsker ikke at ændre sig.

Lad os sige, at dit mål er at tabe 15 kilo på et år. Det er et værdigt mål; men dit paradigme vil gerne have, at du forbliver, som du er.

Paradigmet vil ikke tabe sig, så det er forberedt på at gøre, hvad der skal til for at holde dig på eller tæt på din nuværende vægt.

Når du begynder at snacke gulerodsstænger og træne i det lokale fitnesscenter, vil dit paradigme kæmpe imod: "Kom nu ... ét stykke brød vil ikke skade dig" eller "Du har for meget på din tallerken til at gå i fitness lige nu. Det kan du gøre senere."

Kunsten er at blive ved med at gentage dit mål igen og igen og blive ved med at se billeder for dig, hvor du er i én slankere udgave, indtil det begynder at tage fat i dit underbevidste sind.

Det skyldes, at billedet i begyndelsen er svagt, fordi det kun er i dit bevidste sind. Billedet er som et lille nyplantet træ, som ikke for alvor har slået rødder. Repetition arbejder for at løsne jorden i det bevidste sind og lade det nye billede slå rødder i det underbevidste sind.

Jo mere du gentager billedet i dit følelsesmæssige sind, jo stærkere bliver det. Til sidst svækkes det gamle billede (paradigmet), og det nye erstatter det, og du bevæger dig ind i vibrationen, som billedet skaber.

Når det sker, er du i harmoni med at være - og forblive - 15 kilo lettere, og du vil nå dit mål.

 

Tænk dig godt om...

Denne proces virker, fordi den er i overensstemmelse med naturlove. Når det er sagt, er det vigtigt at være opmærksom på de ideer, du planter. 

I modsætning til det bevidste sind, hvor du ejer evnen til at vælge dine tanker, så kan det underbevidst sind kun accepterer. Det accepterer hvad som helst, du giver det. Så ALT, hvad du siger, skriver eller føler igen og igen, vil til sidst blive fast i det underbevidste sind...

 

15 minutter om dagen kan ændre dit liv

Hver dag allokerer du en del af din tid til bestemte ting. Du spiser hver dag. Du går i bad. Du tager tøj på.

Hvis du vil forbedre kvaliteten af ​​dit liv, skal du begynde at allokere en del af din dag til at ændre dit paradigme.

Begynd at dedikere tid til at skabe en nye billeder i dit sind ved at skrive dit mål - i nutid - øverst på arket.

Skriv derefter straks efter det med din modsatte hånd ti gange. Gør det derefter senere i dag, så du har skrevet dit mål 20 gange med den modsatte hånd.

I morgen tager du et nyt ark og gentager denne proces, skriv med din modsatte hånd, to gange om dagen.

At gøre dette i bare 15 minutter om dagen i de næste 30 dage vil give store gevinster i at ændre dit paradigme.

Og her er noget andet, vi stærkt anbefaler ...

Bliv en skuespiller. Skriv et manuskript, der beskriver, hvordan du virkelig vil leve, og læs det derefter igen og igen. Husk manuskriptet. Bliv manuskriptet. Bliv følelsesmæssigt involveret i det. Og så begynder du at leve rollen.

Der er en meget god grund til, at folk siger, at repetition er nøglen til udvikling. Men tro ikke på, hvad andre siger. Prøv det selv for at lade principet om repetition bevise sig for dig. Vi ved, at du vil være glad for det.

 

Vil du have boostet dit mindset og skabe bedre resultater i din hverdag?


Så er vores Mindset Challenge 100% noget for dig, da den er designet til netop dette.


Mindset Challenge er et 2 ugers træningsforløb, hvor du vil blive guidet og trænet i at:

  • Finde ud af hvad du virkelig drømmer om og få modet til at gå efter det
  • Slippe din mentale håndbremse og skabe kvantespring i dit liv
  • Lære hvordan du kan øge dine resultater med 200-500
  • Få mere selvtillid og styrk troen på dig selv
  • Lære at lytte mere til dig selv fremfor, hvad andre mener du skal gøre 
Læs mere her