Book samtale

Udtalelser fra tidligere deltagere på vores forløb i fuld længde

Julie Maja Nielsen

”Mastermind Mindset er et mindblowing forløb! Dér hvor du tager kvantespring og flytter dig til et helt nyt niveau, som du ikke troede var muligt – professionelt som personligt.

Jeg har undervejs i forløbet fået redskaber til at stille skarpt på mine mål. Og mine mål er mine drømme.

Hvis du ønsker at slippe ud af hamsterhjulet – og leve inde fra og ud, så bør du klart deltage på Mastermind Mindset forløbet. Det er en gamechanger for dit indre jeg!”

Kenn Righolt

”Mastermind Mindset træningsforløbet rykkede mig hurtigere og voldsommere end hvad jeg ellers har prøvet før med personlig udvikling.
 
Igennem mine år som økonomidirektør - eller direktør - i alt fra mindre til store internationale koncerner har jeg et utal af gange været igennem budget- og strategi processer. Så da kapitel 1 handlede om at sætte målsætninger regnede jeg med, at jeg først behøvede at være på fra kapitel 2. Der tog jeg fejl.
 
Materialet og Claus’s formidling af det er second to none- jeg har fået vendt op og ned på så mange overbevisninger og syn på, hvad jeg kan og hvad jeg ikke kan. Bedste anbefalinger herfra – hvis du er parat til at blive udfordret!"

Tine Weensgaard

"Overvejer du hvilket kursus du skal på næste gang? Lad mig give dig et godt råd, vælg Mastermind Mindset, for alt i verden, GØR DET, du vil på ingen måde fortryde. I min verden burde vi alle investere noget mere tid i os selv og vores udvikling, personligt som fagligt. Jeg har været på mange andre kurser, men det her er absolut det kursus, som har givet mig mest og som har givet mig de bedste værktøjer og vigtigst af alt, resultater.

Når jeg ser tilbage for lidt mere end 8 måneder siden, så er det den vildeste rejse jeg har været på. Ting som jeg før i tiden troede var uopnåelige, er pludseligt blevet indenfor rækkevidde og det at sætte sig det helt store mål og så nå det, på bare ganske kort tid, er helt ubeskriveligt.

Mål er individuelt, men den forvandling jeg har set hos mig selv, og hos mine kære medkursister, er en forvandling, som kun kan tilskrives den måde som både Claus og Jan underviser i Mastermind Mindset, struktureret, inspirerende og et godt los bagi til os alle, der gerne vil udviklingen. De har givet mig værktøjer, som i virkeligheden er ret simple, når man lige tænker over dem, men alligevel sindssygt svære at få implementeret. Det er det de to kan hjælpe med, trin for trin og på sikker vis tager de os med på den vildeste rejse, der forandrer dit liv, det er i hvert fald den erfaring jeg gjort mig.

Bliver du udfordret? I den grad

Er det grænseoverskridende? I den grad

Ville jeg gøre det igen? SÅ absolut.

På mit hold havde vi en enkelt kursist med i 20’erne. Jeg har tit tænkt på, hvor jeg selv ville være i dag, hvis jeg havde været på lige netop Mastermind Mindset, da jeg var i 20’erne. Jeg er glad og taknemlig over at min rejse begyndte for 8 måneder siden, bedre sent end aldrig.

Jeg kan kun give den varmeste anbefaling af Mastermind Mindset og holdet bag – gør det, du vil på ingen måde fortryde, tvært imod."

Per Helmark

"Jeg har gennemført Mastermind Mindset uddannelsen hos True Potential, uddannelsen har givet mig nogle særdeles brugbare værktøjer og har hjulpet med at sætte letforståelige billeder på meget store emner som attitude og paradigmer.

Igennem hele kursusforløbet har Claus og Jan været utroligt motiverende, de har under og efter kurset sørget for, at hele holdet sammen har flyttet sig til helt nyt vibrationsniveau, altsammen mens vi rykkede ved vores mentale begrænsninger og måder at at samarbejde på.

Jeg har personligt lært meget omkrirg de mentale muskler og hvordan jeg med fordel kan benytte dem, til at række ud efter helt nye niveauer vedr. mine mål for livet.

Den motivernede måde som Claus og hans team forenkler og destilere teori samt praksis, har gjort mig helt tryg, i at omsætte viden til læring for mine omgivelser.

Jeg kan klart anbefale True Potential hvis man ønsker, at flytte sig selv, andre mennesker, organisationer, samt skabe varige resultater, det lykkedes helt klart for mig."

Maria Schlichting

"Jeg er utrolig taknemmelig for, at jeg har fået lov til at være en del Mastermind og nu Lead the Field hos True Potential med Claus – for dette har gjort mit liv rigere på så mange niveauer.

Da jeg mødte Claus – kunne jeg på ingen måde definere, hvorfor jeg ikke havde ro og den succes jeg ønskede mig – både privat og i min virksomhed.

Når man melder sig til denne form for uddannelse/coaching – så udover Claus som er super inspirerende og som altid har 5 minutter til at hjælpe – møder man de skønneste mennesker, som også har valgt, at gøre noget for dem selv, deres firma/job samt deres familie.

Man bliver en del af en stor familie, hvor der er højt til loftet og man føler sig tryg, i at fortælle, alle de bekymringer/udfordringer man har – fordi man ved at alle i familien kun vil en det bedste og gøre dig til den bedste udgave af dig selv.

Jeg har fået så mange værktøjer fra disse forløb, som jeg bruger i hverdagen og troen på, at vi alle har de ressourcer der skal til, for at opnå det man mest ønsker sig i livet.

Jeg er allerede så godt på vej imod mine mål – og det, jeg før troede jeg aldrig kunne opnå – kommer tættere og tættere indenfor rækkevidde.

Den største og kærligste ros til Claus, Jan og Martin – og som de siger i filmen Jerry Maguire - you are my ambassador of quan"

Vinuja Vignarajah

"Inden jeg startede på Mindset Challenge forløbet i Horsens, var jeg drænet for energi mentalt og
mit motivationsniveau var helt i bund. Jeg havde mistet fodfæste og jeg vidste ikke helt, hvor jeg
ville hen med mit liv. Jeg havde brug for at finde mig selv igen og være mere klar i hovedet.

Efter forløbet har jeg fundet livsglæden og motivationen for, hvor jeg vil hen med mit liv og, hvad
jeg skal arbejde med for at komme derhen. Jeg har gennem forløbet fået tydeliggjort mine mål og
er blevet mere bevidst om mig selv og mit handlemønster, ved brug af de effektive redskaber, der
har været under forløbet. Det har været en øjenåbner for mig, hvor meget jeg har været i stand til
at udvikle mig personligt og eksekvere det jeg vil, ved at arbejde med mit sind. Jeg har rykket mig
overraskende hurtigt på de 2 uger, som jeg har været med i forløbet.

Jan har været min coach og har været helt fantastisk. Han udstråler en god energi og han er en
fremragende formidler. Han formår at kunne forklare kompleksiteten af sindet på en simpel måde
så alle kan være med. Derudover bygger Jans undervisning på evidensbaseret aktiviteter og
litteratur, hvilket har fanget min interesse. Jeg giver mine varmeste anbefalinger for at blive
coachet af Jan, da han er yderst professionel i sit arbejde og en fantastisk formidler. Jeg vil helt
klart anbefale Mindset Challenge for dig, som har mistet dig selv i hamsterhjulet og kommet ud af
livets spor."

Udvalgte referencer fra virksomheder i fuld længde

Vi har tilfredse kunder og referencer i stort set alle brancher.
Kontakt os for yderligere referencer.

Jesper Vagtel Johansen

Sales Director

Claus Markmann er InterMails eksterne samarbejdspartner inden for Mindset træning og salgsudvikling.

Claus Markmann hjælper os med at blive skarpere i vores dialog med kunderne, opnå større effektivitet i dagligdagen og ikke mindst få sparket døren ind hos en lang række nye kunder.

Gennem en periode på 6 mdr. har vi sammen med Claus Markmann fået booket mere end 200 kundemøder, løftet aktivitetsniveauet, og samtidig skabt en masse arbejdsglæde i vores salgsafdeling.

Jeg giver Claus Markmann mine bedste anbefalinger.

Søren Krogh

Direktør

Jeg har igennem både mit tidligere virke som markedschef i Brdr. Dahl, samt mit nuværende job som direktør for Vølund Varmeteknik arbejdet sammen med Claus Markmann mange gange.

Både indenfor ledertræning og salgstræning har Claus gang på gang bevist, at han har en helt unik evne til at trænge ind i de kursister han underviser, og både øge deres kompetencer indenfor det de er gode til, samt give god ny indlæring.

Claus er dybt passioneret omkring hans undervisning og evner som få, at få hans kursister til både at se – og indse de muligheder de opnår, ved at deltage i hans uddannelser.

Claus følger med tiden og har løbende uddannet sig, således han sikre at de personer han underviser, altid får den optimale uddannelse.

Jeg giver Claus min absolut bedste anbefaling, og har du endnu ikke deltaget på en af Claus`s uddannelser, skal du simpelthen gøre dig selv den tjeneste at gøre det – specielt hvis du ønsker at blive en bedre udgave af dig selv og forløse dit sande potentiale.

Anders Larsen

Indehaver - danbolig Hørsholm

Vi har brugt Claus Markmann igennem det sidste års tid. Han har gennemført flere træningsforløb omkring Mindset, Salg og kommunikation. Det har bl.a. skabt et langt stærkere Mindset hos både medarbejdere og indehavere. Alle har fået en større tro på sig selv, og samtidig fået et mod til at sætte større og mere ambitiøse mål. Derudover har alle forbedret deres salgskompetencer & kommunikationsevner.

Igennem træningen med Claus Markmann er vi lykkedes med at hæve vores hitrate på vores vurderinger med mere end 10 %. Derudover har Claus Markmann hjulpet os til, at 2020 blev vores bedste år nogensinde.

Vi kan kun give Claus Markmann de bedste anbefalinger i forhold til træning og udvikling af ledere & medarbejdere.

Usman M. Syed

VP Strategy & Digital Innovation

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Claus i nogle år, hvor vi han har været med til at træne vores globale salgsteams. Claus er ikke kun en fantastisk coach, men også et godt menneske. Han har bredde i sin tilgang og er super skarp til at løfte og håndtere forskellige mennesker typer. Claus har en evne til at stille skarpt på den aktuelle kontekst og problemstilling, og arbejde med forandring ud fra organisationens, eller individets behov. Han bidrager med værktøjer til at skabe refleksion og dialog om forankring.

Kort fortalt er den største force ved Claus, at han har en utrolig positiv tilgang til alt det han laver og det spreder sig naturligt til andre. Enhver der samarbejder med Claus vil mærke nærvær, konstruktiv feedback og en motiverende & interesserende involvering.

En af de bedste coaches i branchen og jeg er super glad for at have et samarbejde med Claus.

Lars Andreasen

Global Key Account Manager

Jeg har gennemført flere uddannelser hos Claus Markmann, bl.a. Salgsuddannelse & Business Leder Uddannelsen, og de har alle givet mig en række værktøjer som giver stor værdi - både fagligt og privat.

De forskellige uddannelser indeholdte mange relevante områder – som f.eks. Mindset træning, Salgsteknik, Præsentationsteknik, Coaching og Situationsbestemt Ledelse. Igennem Claus’s motiverende evne til at omsætte teori til praksis, samt til at sikre en reel adfærdsændring, er jeg blevet meget mere kompetent, tryg og udfordrende indenfor de forskellige fag områder. 

Man lærer virkelig nogle gode værktøjer som f.eks. at bearbejde sine mentale barrierer, at tilpasse sin kommunikation til forskellige persontyper, motivere sin målgruppe, og udvikle potentialet hos sine kunder & samarbejdspartnere.

Claus har en unik evne til at fange folk og bringe teorien ned i øjenhøjde og ikke mindst en imponerende passion for stoffet og for at alle deltagere får 100% udbytte med hjem – bl.a. igennem relevante eksempler.

 Jeg kan klart anbefale Claus Markmann, hvis man ønsker at flytte sig selv, andre mennesker, organisationer, samt skabe varige resultater.

Christian Strand

Nordic Managing Director

Jeg har som bureaudirektør brugt Claus Markmann gentagende gange.

Opgaverne har spændt over intern konfliktløsning ifm. en fusion, salgscoaching af medarbejdere og personlig udvikling af yngre medarbejdere. Og vi er altid kommet i mål med opgaven med det ønskede resultat.

Claus er god til at skyde sig ind på individet og med udgangspunkt i en solid værktøjskasse herefter skræddersy et forløb der matcher de mennesker og udfordringer han står over for.